Du visar för närvarande Köp en personlig fotopresent till din mamma till jul

Köp en personlig fotopresent till din mamma till jul

Till julen i år borde du köpa en personlig fotopresent till din mamma. Hon kommer älska det – det gör alla mammor. Din mamma har antagligen svårt att svara på vad hon önskar sig. Troligtvis har hon redan det mesta. En personlig present såsom ett foto kan hon inte får för mycket av. Nedan kommer en sammanställning med ett antal julklappstips kopplade till foton och bilder – läs därför vidare!

Många säger att en mamma är den svåraste personen att köpa en julklapp till. Det må vara svårt, visst. Dock är många fast i gamla vanor och föreställningar om vad en mamma vill ha. Glöm gamla tråkiga presenter som hon använder i vardagen. En mamma vill ha minnen. Fotopresenter på sina barn och sin familj – det finns ingen mamma som inte älskar det!

Ge ett fotoalbum i julklapp

Det första tipset på en fotopresent som du kan ge i julklapp till din mamma: ett fotoalbum. Ett album med ett specifikt tema som påminner om någon händelse. Har ni varit utomlands under året som gått eller gjort någon resa tillsammans? Perfekt! Plocka ut de bästa bilderna från resan och sätt in dem i ett snyggt album. Skriv gärna en kort rad (helst handskrivet) till varje bild.

Inramat foto på familjen – en perfekt fotopresent

En klassiker är en inramad bild på familjen. Ta gärna hjälp av en professionell fotograf som kan ta ett perfekt foto som speglar era personligheter. Rama in bilden i en snygg och ordentlig ram och packa in. Räkna med att din mamma kommer ställa fotot på hemmets mest synliga plats.

Mobilskal till din mamma i julklapp

Även mammor använder sin mobiltelefon ofta. Ett skal med ett foto på – en perfekt julklapp till mamma som är personlig. Troligtvis är hon en person, precis som de flesta andra, som ofta plockar upp mobilen ur fickan. Varför inte låta henne påminnas med ett personligt foto på skalet?

Välj ett fint foto med ett minne ni har tillsammans och tryck det på mobilskalet. Hon kommer garanterat ha ett leende på läpparna varje gång hon ser mobilskalet med fotot på er tillsammans. En julklapp din mamma kommer bli mycket tacksam för.

En familjekalender med personliga foton

Mammor älskar barn och barnbarn. En bra idé på en personlig fotopresent som du kan ge till din mamma i jul är en familjekalender. I familjekalendern kan du sätta in de bästa fotona på hennes barn och barnbarn från året som gått. Några exempel på hur en familjekalender kan vara utformad:

  • En bild per månad på barnet/barnen i familjen
  • Foton på lekar som din mamma gjort med barnbarn under året
  • Bilder på familjemiddagar under året som gått
  • Mysiga bilder från resor som din mamma gjort med barn/barnbarn

Att se barn och barnbarn utvecklas älskar din mamma

Speciellt med mindre barn är det kul att se dem utvecklas under året. Barn växer och deras utseende kan skilja stort från årets början till slutet på året. Låt din mamma få en tillbakablick med roliga bilder med ögonblick hon spenderat med barn och barnbarn.